Tinnitus Rust

behandeling oorsuizen

Tinnitus Rust

Als je weet wat de aandoening je te vertellen heeft,
kun je die ook definitief loslaten

Rust? Dat ken je niet meer. Maar je snakt ernaar. Je hebt naar oplossingen gezocht en hebt die nog steeds niet gevonden. Je bent bij artsen en audiciens geweest. En allemaal zeggen ze hetzelfde: “Je moet er mee leren leven, we kunnen het proberen te dempen maar meer ook niet”. Die boodschap hakte er behoorlijk bij je in. Wanhoop! Je vraagt je af: want wat moet ik nu dan?

Want zo verder kan toch niet? Maar je legt je er niet bij neer, je hebt het internet afgezocht naar oplossingen, lotgenoten gesproken, therapieën gevolgd en je kent inmiddels alle tips. Maar… je komt niet verder. 

Dus pas je je leven maar zoveel mogelijk aan. En ondertussen blijf je wel zoeken. Want wie weet is er op een dag toch die oplossing.

Dan is het voor jou heel erg interessant om meer te weten van wat ik jou te bieden heb!

Harmonie

Niet naar de symptomen maar naar de bron

Omdat ik heel anders kijk naar ‘ziekte’ en aandoeningen dan de conventionele geneeskunde heb ik dus ook een heel ander uitgangspunt bij het herstel ervan. De bron van veel klachten ligt namelijk in 80% van de gevallen niet bij de oorzaak die gedacht is. 

Doe het niet langer alleen. Laat mij je helpen. Je hebt al lang genoeg geworsteld. Toch? Het is tijd voor een nieuw verhaal.

Tinnitus Rust bij Inneja

Niet verbloemen of wennen

Met veel zorg en aandacht heb ik een traject uitgestippeld en opgezet waarin diverse vormen van rust, ontspanning, bewustzijn en het verhogen van je energetische trillingsfrequentie worden afgewisseld, aangevuld met inzichten uit diverse methodieken. Allen zijn zeer effectief maar juist de door mij gecreëerde combinatie maakt in het geval van Tinnitus een wereld van verschil.

Juist niet door de kwaal te verbloemen of aan de piep te wennen, maar je lichaam te helpen resetten. Mijn doel is je levenskwaliteit terug te geven.

Je gaat ontdekken hoe krachtig het zelfherstellend vermogen van je lichaam werkelijk is. 

We gaan samen aan de slag!

 • als je gemotiveerd bent
 • als je bereid bent buiten de reeds bekende methoden te kijken
 • sta je open voor/positief tegenover energetische sessies
 • als je open staat voor mijn benadering hieromtrent
 • klaar bent om echt iets te willen veranderen
 • het verleden achter je wil laten
 • durft te gaan voelen
 • bereid bent je emotionele/mentale blokkades te gaan loslaten
 • als je de positieve veranderingen die gaan komen kunt ontvangen
 • inziet dat jezelf helen geen quick fix is, maar een proces
 • als je bereid bent om naar mijn praktijk te komen voor behandeling (het betreft maatwerk, dus het benodigd aantal keren is afhankelijk van je voortgang)

Jouw input tijdens de sessies is essentieel zodat ik deze zo effectief mogelijk kan maken.

Mijn kernwoorden: veiligheid, betrokken, betrouwbaar, integer, vertrouwen, volledige begeleiding, toewijding en zorg. Alles in een fijne, hygiënische praktijkruimte.

Investering

Omdat er diverse vormen van Tinnitus zijn en het kan verschillen hoeveel sessies er nodig zijn. Neem contact met mij op en we bespreken het samen. Bij elke aanmelding is er altijd eerst een gratis en vrijblijvend (telefonisch) introductieconsult van maximaal 20 minuten. 

Je investering voor een afspraak is 85.

Uittesten voeding, vitamines etc. aanvullend bij de behandeling, per kwartier 20.

Dit traject is ontworpen om jou te helpen zodat je weer kunt genieten van een leven zonder constante afleiding. Met rust en harmonie als sleutelwoorden. Weer fijn kunnen slapen, je niet meer hoeven aanpassen aan elke situatie, je niet meer neerslachtig en machteloos voelen (en daardoor nog meer last van het oorsuizen), weer fit en vrolijk kunnen zijn. Je weer mens voelen.

 

Ik kijk er enorm naar uit dit samen met jou te doen.

Disclaimer

De behandelingen/sessies vormen een holistische therapie. Ik schrijf geen medicijnen voor en stel geen medische diagnoses.