Teennagels lakken

Wekenlang ongekend prachtige hoogglans!

Caption nagellak: de look van gel, het gemak van nagellak

In mijn praktijk worden teennagels gelakt met Caption nagellak. Anders dan alle andere nagellakken en ik ben persoonlijk fan vanaf de introductie in 2014.

Ik ben zo enthousiast over deze lak. Want in tegenstelling tot gellak die moet uitharden onder een UV/LED lamp wordt Caption als een nagellak aangebracht. En is ook als een nagellak weer te verwijderen. Je hoeft dus niet speciaal terug te komen om het te laten verwijderen zoals bij een gel dat als een volledig uitgehaald product op je nagels zit. Dat krijg je er zelf niet af (grote kans dat je je nagels zult beschadigen).

Terwijl je bij Caption nagellak wel de voordelen van een gellak hebt: wekenlang een prachtig resultaat!

Al mijn klanten zijn overtuigd. Caption is anders… heel anders. Caption is een lak gemaakt met de speciale LacQ3 technologie, een drievoudige polymer die de lak speciale eigenschappen geeft.

Met andere woorden: De look van een gel, het gemak van nagellak.

Caption nagellak-Halle Gld.

Dit is de kleur Turn It Up (38)

Laat je maar eens overtuigen door een lakbehandeling op jouw teennagels met Caption. Dit kun je als losse behandeling boeken om het gewoon eens te proberen.

  • snel aan te brengen (zonder UV of Led lamp)
  • supersnel droog, 3x sneller dan de traditionele lakken (1 minuut touch dry, 4 minuten echt goed droog, 10-15 minuten volledig uitgehard)
  • eigenschappen van gel: versterkt de nagels, heeft de gel look en een waanzinnig mooie hoogglans die wekenlang blijft!
  • zeer lang houdbaar, zonder chips
  • simpel te verwijderen thuis, met gewone nagellakremover.