Pedicure informatie algemeen

Voor iedereen, jong en oud

Professionele Pedicurebehandelingen

Deskundige zorg voor alle voetproblemen

Voetproblemen kunnen variëren van eelt, likdoorns, overmatige transpiratie, ingegroeide nagels, schimmelnagels tot voetwratten – zelfs bij kinderen. Bij mijn werk als voetspecialist vind ik het belangrijk om holistisch te kijken en te werken. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar de gevolgen, maar ook naar de oorzaken van deze problemen.

Door jarenlange ervaring en het blijven bijscholen profiteer je van uitgebreide kennis van verschillende voetproblemen maar speciaal Schimmelnagelproblematiek, en bied ik jou op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke situatie.

Mijn doel is om je te helpen bij het verbeteren en verhelpen van deze problemen, terwijl ik je tegelijkertijd leer hoe je ze in de toekomst kunt voorkomen.

Ik zal je eerlijk en praktisch advies geven en met je meedenken om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen met minimale inspanningen. Samen werken we aan vooruitgang en zorgen we ervoor dat je snel van je voetproblemen verlost bent.

Dus heb je last van voetproblemen, pijnlijke voeten of schaam je je voor je voeten? Weet dat je op mij kunt rekenen voor vertrouwen, discretie, aangename behandelingen, jarenlange expertise, een open houding naar mensen, mijn meedenken, mijn brede interesse in algemene gezondheid, voortdurende bijscholing en verbetering.

Je bent verzekerd van kwalitatieve behandelingen in een ruime, hygiënische praktijkruimte met volledige aandacht voor jou. 

In de meeste gevallen hoef je bij voetproblemen niet naar de huisarts, maar kun je prima bij een pedicure terecht. Je kunt dan aan klachten denken als:

 • Een droge, schilferige huid je blijft haken in je sokken/panties/beddengoed. Goed nieuws, in no time hebben we dat onder controle
 • Eelt, eeltpitten/likdoorns, kloven en scheuren kan zeer pijnlijk zijn en je zelfs belemmeren bij het lopen, maar niet voor lang als je voor behandeling komt
 • Pijnlijke teentoppen door bijvoorbeeld ingroeiende nagel bijzonder pijnlijk maar vaak in één behandeling te verhelpen
 • Schimmelnagels ook wel kalknagels genoemd, mijn specialiteit!
 • Verkleurde, afgebrokkelde, afgescheurde nagels die kunnen weer netjes gemaakt worden met een speciale gelapplicatie. Dan zie je er niets meer van!
 • Voetwratten geen pijnlijke stikstofbehandeling zoals bij de huisarts, er is na de behandeling zelfs geen pleister nodig. Er is geen enkele belemmering na de behandeling!
 • Zweetvoeten/stinkvoeten overmatig transpiratie, ook daar zijn oplossingen voor gelukkig. Je huisgenoten ook weer blij
 • Zwemmerseczeem/voetschimmel vaak in 14 dagen opgelost!

Deze klachten zijn in de meeste gevallen zeer snel te verhelpen. En heb je pijn: vaak ben je in één behandeling al van je pijn af.

Check ook mijn andere pagina’s over voetverzorging en de verschillende behandelingen.

Loop niet onnodig (te) lang met pijn in je voeten

Veel mensen bezoeken pas een voetverzorger als het te laat is en dus onnodig pijn hebben. Na hun bezoek aan de pedicure realiseren ze zich dat ze dit veel eerder hadden moeten doen en vertrouwen ze hun voeten vaker toe aan de deskundige handen van de pedicure. Naast het verhelpen van voetproblemen wordt er ook preventief gewerkt om toekomstige problemen te voorkomen.

Of ben je bang voor behandeling?

Je hebt last van je voeten maar je ziet er erg tegenop om een afspraak bij een pedicure te maken? Of je hebt nare, pijnlijke ervaringen met een pedicurebehandeling? Maak je geen zorgen! Samen met jou doorloop ik de gehele behandeling en wordt je op je gemak gesteld. Ik heb hier ervaring mee. De behandeling zal zo comfortabel mogelijk zijn.

Wees dus niet bezorgd, we gaan dit samen oplossen, beloofd!

Maar er is meer

Ontspanning en welzijn: bij Inneja draait het niet alleen om het verlichten van fysieke ongemakken, maar ook om het bevorderen van ontspanning en welzijn. De pedicurebehandelingen zijn er om jou een rustgevende en herstellende ervaring te bieden, waardoor je niet alleen met gezonde voeten naar huis gaat, maar ook met een opgeruimd en opgelucht gevoel: een last van je schouders!

Verwennerij voor vermoeide voeten: heb je gewoon behoefte aan wat verwennerij voor je vermoeide voeten? Naast de reguliere pedicurebehandelingen zijn er ook de Wellness pedicure en de Spa Vitale Voetverzorging die niet alleen goed zijn voor je voeten, maar ook voor je algehele welzijn.

Gezonde voeten vormen de basis voor een gezond leven. Kom langs en ervaar zelf de toewijding, kwaliteit en zorg. Je verdient het om je op je best te voelen, en dat begint bij je voeten!

Inneja-pedicure-halle-gelderland-healing-tinnitus-ontspanning-

Hygiëne

De praktijkruimte, gebruikte instrumenten etc. worden gereinigd en gedesinfecteerd volgens de Code en Richtlijnen van het Voetverzorgingsbedrijf. Ik werk met een zogenaamde ‘spraytechniek’ pedicuremotor. Deze motor werkt verkoelend, snel en zonder hittevorming op de huid. Kwalitatieve behandelingen en een ruime, schone praktijkruimte.

👣 Tijdelijk: Gratis voetencheck (t.w.v. 25 euro) 👣

Heb je pijn of problemen aan je voeten en/of tenen maar twijfel je of je hiermee naar de huisarts, pedicure of podotherapeut moet? Of zou je gewoon willen weten of er iets aan te doen en zo ja, wat? Twijfel je of je wel een pedicurebehandeling nodig hebt? Of wil je alleen inzicht in je voetprobleem? Maak dan een afspraak voor een Voetencheck. In januari en februari is deze gratis.
Wat houdt het in:
– tijdens een Voetencheck worden je voeten kort bekeken en kan ik je meer vertellen over je klachten en eventuele behandelmethoden.
De Voetencheck is geen behandeling, het gaat om een korte inventarisatie van de klacht en advies hierover.

Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een gratis voetencheck te laten doen. Ik bied je geheel vrijblijvend inzicht en advies, zonder enige verplichting. Kijk op de Contactpagina voor het maken van een afpraak.

Praktisch

Tijdens de behandeling werk ik zo hygiënisch mogelijk om infectiegevaar te voorkomen, daarom vraag ik je om met schone voeten naar de afspraak te komen.
Bij lakken: neem teenslippers mee om beschadiging van de lak te voorkomen.
Contante betaling of betaalverzoek via mobiele telefoon direct na de behandeling. Alle belangrijke praktijkinformatie lees je hier – klik –

Afspraken voetverzorging

Geopend op afspraak op dinsdag, donderdag en zaterdag (geen avonden). In overleg kan een afspraak op een andere dag plaatsvinden, vraag er gerust naar.

Op de Faceboopagina vermeld ik ook beschikbare Last Minute plekken als die er zijn. 

Tarieven Pedicure

Pedicurebehandeling 45*

* voor een allereerste afspraak geldt de intaketoeslag van 7,50

Extra: teennagels lakken met Caption nagellak (base/kleur/top) 15

Extra: teennagel reparatie/constructie, vanaf 20

Extra: wratbehandeling, vanaf 5

Extra: nagellak verwijderen 5

Schimmelnagels: zie aparte vermelding hieronder.

Cosmetisch, Wellness en Vitaliserend

Bridal Beauty Pedicure – losse behandeling
(pedicure/voetbad/scrub/voetmassage/lakken met Caption nagellak) 90

Bridal Beauty Pedicure Arrangement
(2 x reguliere pedicure/1x bridal beauty pedicure) 165

Wellness Pedicure met nagels lakken (pedicure/voetbad/scrub/lakken met Caption nagellak) 75*

Wellness Pedicure met voetmassage (pedicure/voetbad/scrub/voetmassage) 75*

* voor een allereerste afspraak geldt de intaketoeslag 7,50.

Spa Vitale Voetverzorging (met speciale vitaliserende producten voetbad/scrub/voetmasker/voetmassage) 65

Losse afspraken/behandelingen

Voetencheck, 25

Controle afspraak, vanaf 20

Teennagels lakken, met Caption nagellak (kleine prep/base/kleur/top) 20

Teennagel reparatie/constructie, vanaf 30

Voetwratbehandeling, vanaf 20

Schimmelnagelbehandelingen

Lichte Schimmelnagel Aandoening

 • Voor klanten met milde tot matige schimmelnagelproblemen.
 • Standaardbehandeling in overeenstemming met de reguliere prijslijst.

Intake, behandelplan opstellen, productuitleg, toeslag 20 

Ernstige Schimmelnagel Aandoening

Intake, behandelplan opstellen en productuitleg, 60

 • Voor klanten met gevorderde of ernstige schimmelnagelproblemen.
 • Vereist een aparte intake afspraak en behandelplan.
 • Deze afspraak omvat een uitgebreide beoordeling van de aandoening en een gepersonaliseerd behandelplan, mogelijk met intensievere behandelingsopties en follow-up consulten.

Optioneel: Nageldiagnostiek d.m.v. laboratorium onderzoek, 80

Pedicure behandeling, 60

Betaling contant of betaalverzoek via mobiele telefoon.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.