Healing

Gezondheidsherstel

Bevrijd jezelf van overprikkeling en pijnklachten

Je zoekt afleiding zodat je denkt dat je ontspant? Helaas, afleiding in de vorm van bijvoorbeld netflixen is geen manier om weer ruimte in je hoofd te krijgen.

En als je maar doorgaat stapelen de emoties en spanning in je hoofd en lijf zich op, met klachten als gevolg. Maar wat dan?

Ik help je daarmee! Met echte ontspanning. En weer ruimte in je hoofd.

Zo help ik je op een echt ontspannen manier voor het verminderen of oplossen van jouw klachten, bijvoorbeeld:

 • van je rug, schouders of nek
 • scheefstand in gewrichten
 • een blessure
 • als je niet lekker in je vel zit
 • last hebt van stress gerelateerde klachten
 • weinig energie hebt
 • emotioneel uit balans bent.

Mijn behandelingen zijn  gericht op pijnverlichting en diepe ontspanning onder andere door middel van Acupressuur bij Zenuwpijn (zeer goede resultaten bij Burning Feet Syndrome), Magnetiseren, Metamorfosemassage, Regenesis Touch, Quantum Touch en Soul Body Fusionⓒ.

Deze methoden zijn allemaal een vorm van het activeren van jouw zelfhelend vermogen.

Energetische behandelingen zijn gebaseerd op het feit dat alles energie is. En energie bestaat weer uit trilling. Ook wel frequenties genoemd.

Op de plekken waar jij pijn ervaart zijn de energie en de trilling heel laag.

Ik breng met mijn handen, vaak in combinatie met mijn ademhalingstechnieken, veel energie naar de plek waar jouw verstoring zit, bijvoorbeeld pijn of disbalans (dat kan zowel emotioneel als fysiek zijn). Door mijn handen op jouw pijnlijke plek te plaatsen (gewoon over je kleding heen) wordt het weer aangezet om te functioneren zoals het ooit bedoeld is. Je lichaam komt weer in beweging om zijn balans te hervinden door het “herkennen” van de juiste frequentie. Je klachten verminderen of verdwijnen.

Ik heb diverse opleidingen op dit gebied gevolgd, hiervan pas ik vaak een combinatie toe. Tijdens een behandeling maak ik ook gebruik van mijn intuïtie om de balans in je lichaam te herstellen.

Mijn behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere medische behandelingen, wel zijn ze een prachtige aanvulling hierop of een fijne ondersteuning bij verlichting van pijn en het sneller genezen.

 

Met energetische healing verhoog ik de energie en de trillingsfrequentie bij je.

Zodat je echte impact ervaart, meer rust in je lichaam en weer kan genieten van de leuke dingen.

Tinnitus Rust: Inneja

Hulp bij Tinnitus, oorsuizen, plotsdoofheid

Een prachtig traject! Lees voor informatie deze pagina.

Ontspanning bij overprikkeling

Heb je geen pijn maar wil je alleen maar diepe ontspanning, even los van alles? Wil je rust in je hoofd maar is er overal geluid, licht, zijn er mensen om je heen. Thuis geen rustige plek kunnen vinden om even tot jezelf te komen? Met een hoofdmassage of een van mijn andere behandelingen breng ik je terug naar je eigen bron. Diepe ontspanning. Rust. Niets moeten. Zodat je er weer even tegenaan kunt. Op termijn ontstaat er op die manier weer balans in je leven met de dingen die voor prikkels zorgen en sta je veel fijner in het leven.

Jouw transformatie kan plaatsvinden:

 • als je gemotiveerd bent
 • als je bereid bent buiten de reeds bekende methoden te kijken
 • sta je open voor/positief tegenover energetische sessies
 • als je open staat voor mijn benadering hieromtrent
 • klaar bent om echt iets te willen veranderen
 • het verleden achter je wil laten
 • durft te gaan voelen
 • bereid bent je emotionele/mentale blokkades te gaan loslaten
 • als je de positieve veranderingen die gaan komen kunt ontvangen
 • inziet dat jezelf helen geen quick fix is, maar een proces
 • als je bereid bent om naar mijn praktijk te komen voor behandeling (het betreft maatwerk,  het benodigd aantal keren is afhankelijk van je voortgang)

Jouw input tijdens de sessies is essentieel zodat ik deze zo effectief mogelijk kan maken.

Mijn kernwoorden: veiligheid, betrokken, betrouwbaar, integer, vertrouwen, volledige begeleiding, toewijding en zorg. Alles in een fijne, hygiënische praktijkruimte.

De diverse behandelingen/sessies zijn allen uniek, zuiver en krachtig. Uiteindelijk bepaalt het universum wat je daadwerkelijk nodig hebt voor groei, ontwikkeling, inzichten en healing uit het verleden en het heden. Hoewel het regelmatig voorkomt dat mensen fysieke heling ervaren na behandeling/sessie, kan hiervoor geen garantie worden gegeven.

Soms kan 1 sessie al voldoende zijn, bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om zelf weer verder te kunnen. Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Ik raad dan aan om 3 tot 5 afspraken te maken gedurende een bepaalde periode en daarna te bekijken of nog meer afspraken wenselijk zijn. Niets moet, alles gaat in overleg.

Energiewerk is een samenspel. Het beste resultaat krijg je als je je helemaal overgeeft. De behandeling/sessie heeft een diepgaande werking. Tijdens energiewerk laat je spanning en stress los. Hierdoor komen meer afvalstoffen vrij dan tijdens een normale massage. Het is dan ook verstandig om na de behandeling thuis nog enige tijd rust te nemen. Ook raad ik aan om extra water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Investering

Je investering voor een reguliere healing afspraak is 85.

Uittesten voeding, vitamines etc. aanvullend bij de behandeling, per kwartier 20.

Disclaimer

De behandelingen/sessies vormen een holistische therapie. Ik schrijf geen medicijnen voor en stel geen medische diagnoses.

 

Betaling contant of betaalverzoek via mobiele telefoon.

* Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.