Ervaringen

pedicure - healing - dierentolk

Pedicurebehandelingen

Toen ik voor het eerst bij Jacqueline kwam, stond het bloed letterlijk in mijn schoenen. Een flink stuk wandelen was er niet bij. Jacqueline heeft mij geleerd om mijn voeten beter te verzorgen. Zij heeft een traject met behandelingen uitgezet voor me met daarbij een stuk thuisverzorging door mezelf. Door het dagelijks druppelen van een middel tegen kalknagels, een zalf voor de voeten en het regelmatig sprayen van de schoenen en sokken om de schimmel te doden kan ik nu eindelijk zeggen dat mijn voeten er een stuk beter uitzien, maar nog belangrijker, ik kan weer een heel stuk wandelen zonder pijn. Al met al ben ik erg bij dat ik bij haar terecht ben gekomen en kan ik haar aanbevelen.

Een vaste cliënte belt op: ze is 4 weken geleden voor behandeling geweest maar heeft toch zo’n pijn in haar kleine teentje. Ik ben verbaasd, want daar heeft ze normaalgesproken nooit last van. Ik maak een afspraak met haar en als ze hier is behandel ik de plek. Een flinke likdoorn en ook de andere tenen zijn flink geïrriteerd. Tijdens het behandelen stel ik de nodige vragen en het blijkt dat ze nieuwe laarzen heeft. “Maar daar kan het toch niet aan liggen” vraagt ze, “want ze zijn heerlijk ruim”. Ik leg haar uit dat ook in (te) ruim schoeisel klachten kunnen ontstaan. Na de behandeling voelt de teen alweer stukken minder pijnlijk. De volgende dag ontvang ik een mailtje: “Dank je wel, de teen voelt weer helemaal normaal aan”.

Een nieuwe klant, nog nooit naar een pedicure geweest, reageert enthousiast na de behandeling. Ze had niet kunnen bedenken dat het zo’n heerlijk gevoel zou zijn. Ze liep letterlijk op wolkjes naar huis vertelde ze terwijl ze naar buiten liep.

Slechts een paar maanden na de schimmelnagel behandeling is de grote teennagel van een een dame dusdanig uitgegroeid dat er een lichte ingroei van de nagelpunten aanwezig is. Om die reden besluiten we door middel van gel e.e.a. te corrigeren. Mevrouw is sceptisch… ze houdt helemaal niet van ‘kunstgrepen’. Tijdens de behandeling is ze dan ook vrij stil. Als ik klaar ben twijfelt ze enorm of ze het nu wel of niet mooi vindt. Als ze eenmaal op de grond staat klaart haar gezicht op. Ze vindt het -gelukkig- prachtig en is er uiteindelijk heel blij mee.

Behandeling van vijf voetwratten. Mevrouw had twee jaar met deze vervelende en ontsierende wratten gelopen. Andere behandelingen (stikstof en thuismiddeltjes) hadden geen effect gehad. Behandeling bij Jacqueline: in een week tijd, twee milde wratbehandelingen, zonder blaarvorming en ongemakken. Alle voetwratten verdwenen. De huid herstelt zich verder vanzelf. Een ideale manier van behandelen bij kinderen. Zij kunnen na behandeling meteen weer lekker spelen, zonder pijn, blaren of pleisters. NB: In sommige gevallen zijn meer behandelingen nodig. 

Ik ben in eerste instantie bij Jacqueline gekomen voor een pedicurebehandeling, maar ik heb ook de andere gaven van Jacqueline mogen ervaren, zoals healing en een dierentolkconsult. Mijn ervaringen met Jacqueline zijn zeer goed. Ze is een lieve vrouw die alles vol overgave doet. Ik zou zeggen, ga gewoon naar haar toe als je behandeld wilt worden door iemand die puur is en het beste met je voorheeft, en alles met goede intenties doet.

Mevrouw kwam voor haar stedentrip preventief vast voor een afspraak. Daarna een berichtje: “ha Jacqueline, het is prima gegaan met mijn voetjes in Barcelona!”. 

Een jongedame heeft na problemen met een ingroeiende nagel een (vervelende en pijnlijke) ingreep bij de huisarts ondergaan. Gevolg: een misvormde nagel die lelijk uitgroeit en nog steeds ingroeiproblemen geeft. Uiteindelijk komt ze bij mij in de praktijk voor hulp, maar heeft moeite zich aan mijn behandeladvies over te geven. Ze blijft twijfelen over alles wat ik aangeef. Uiteindelijk heb ik aangegeven dat ik haar op deze manier niet kan helpen en me wat vertrouwen moet geven om het beter te krijgen. Met veel aarzeling stemt ze toe. Ik plaats een gelnagel. Ze vindt het doodeng allemaal. De eerste controle, na 4 weken, gaat alles goed. Na 6 weken verwijder ik de keurig uitgegroeide gelnagel en plaats een nieuwe. Ze is dolgelukkig en zegt mij dat ze heel blij is en mij heeft durven vertrouwen. Vol zelfvertrouwen gaat ze met een nieuwe gelnagel op haar teen weer naar huis.

Healing

Vrouw 75+. Beperking in rechter schouder en arm. Kan de arm in het geheel niet meer gebruiken door pijn en beperking.
Kan de arm niet meer gebruiken op de scootmobiel en autorijden.
Gisteren 1 behandeling gegeven met diverse technieken.
Vandaag bericht: “eerst voelde ik me draaierig en niet zo fijn. Heb op jouw advies thee en water gedronken over de dag. En nu….. ik voel me herboren!
Ik beweeg me lichter en makkelijker. Ik voel me weer mezelf. Ik gebruik mijn arm weer. Ik rij weer op de scoot met mijn rechterhand, ik kan mijn arm weer optillen, ik hoef er niet bij te helpen met mijn linkerhand.
Wanneer mag ik weer 😊

Man, 60+. Reeds enkele maanden beperking in gebruik rechterarm en schouder. Kan de arm niet hoger reiken dan tot schouderhoogte. Schouder zelf is continu pijnlijk. Pijncijfer 6-7 allebei.
Na 5 minuten bio-energetische healing kan de arm weer tot boven het hoofd gestrekt zonder pijn!
En na nog eens 5 minuten is de schouderpijn gezakt tot pijncijfer 2.
De healing werkt nog door dus de verwachting is dat die ook naar nul doorwerkt.

Ik ben in eerste instantie bij Jacqueline gekomen voor een pedicurebehandeling, maar ik heb ook de andere gaven van Jacqueline mogen ervaren, zoals healing en een dierentolkconsult. Mijn ervaringen met Jacqueline zijn zeer goed. Ze is een lieve vrouw die alles vol overgave doet. Ik zou zeggen, ga gewoon naar haar toe als je behandeld wilt worden door iemand die puur is en het beste met je voorheeft, en alles met goede intenties doet.

Ik hoorde dat Jacqueline met een nieuw healing traject gestart is voor mensen met tinnitus.  Ik heb direct een afspraak gemaakt. En daar heb ik geen spijt van gekregen. Al na 1 sessie is mijn piep in mijn oren urenlang niet meer hoorbaar. Ik krijg ook steeds meer inzicht in hoe dit is ontstaan en ze geeft mij goede tips. Ik voel me gehoord, veilig en vertrouwd bij haar.  Ik kan behandeling bij haar nu al aanbevelen. 

Ik ben bij Jacqueline gekomen met meerdere klachten. Door verschillende methodes uit te proberen ben ik erg goed geholpen. Ik heb een beter inzicht in mezelf gekregen en hier ben ik ontzettend dankbaar voor. Dit geeft mij de rust waar ik zo naar op zoek was.

Al vele jaren heb ik last van brandende voeten, bij het pijnlijke af. Recent begon dit gevoel ook in mijn dijbeen te ontstaan. Volgens de reguliere geneeskunde is er niet veel aan te doen. Medicijnen geven nauwelijks verlichting en hebben vervelende bijwerkingen. Dus geen oplossing.

Al zoekende op internet kwam ik Inneja tegen die behandelingen kan aanbieden tegen “burning feet”.

Na twee behandelingen is het brandende gevoel in mijn dijbeen helemaal weg en in de voeten is het veel minder pijnlijk. Voorlopig ga ik door bij Inneja en ben er van overtuigd dat het nog veel beter wordt.

Er worden tijdens de intake gerichte vragen gesteld en goed geluisterd om tot de juiste aanpak te komen.

Kortom een aanrader.

Vandaag was er weer zo’n speciaal moment tijdens een behandeling van iemand met zenuwpijn.

Wat wel vaker gebeurt, maar toch blijft het bijzonder.
Iemand stapt na de intake weifelend op de massagetafel. Als ze haar hoofd lekker op het hoofdkussen heeft gelegd en ik haar heb toegedekt met een lekker dekentje en met de behandeling begin, is het eerste wat we doen samen contact maken.
Ik leg mijn handen op haar voeten en stem mij af op haar energie. Ik voel de spanning, ze vindt het vreemd en spannend allemaal.
Met een rustig muziekje op de achtergrond vraag ik haar te ontspannen, ik ga geen enge of pijnlijke dingen doen. Ik ga alleen mijn vingers op de verschillende meriaanpunten plaatsen. Terwijl ze nog steeds gespannen is begin ik daarmee. En na een aantal minuten werken voel ik dat ze haar ogen sluit (laat de controle los) en merk ik aan haar lichaam dat ze zich overgeeft en haar lichaam ontspant.
Later gaf ze ook aan dat ze daar zelf ook over verbaasd was. Dat ze normaalgesproken de controle wil houden en zich er nu niet tegen kon verzetten.
Ik legde haar uit dat dit juist iets is wat de zenuwpijn ook in stand kan houden. En dat er niets engs aan is om te ontspannen. Dat je lichaam juist juicht! Ontspanning Yess! Met een ontzettend fijn gevoel heeft ze de vervolgafspraak gemaakt en zetten we dit voort.

Een aantal mensen nagebeld om te vragen hoe de kennismakingsbehandeling bij Zenuwpijn is bevallen. En de feedback is bij allemaal positief! Pijncijfers die van 6 of hoger naar 3-4 gaan. En bij 1 klant is de pijn zelfs helemaal verdwenen. 

Een last van de schouders af.

Meneer had aangegeven te maken te hebben gehad met verlies van een dierbare en een verhuizing. Dat zijn hele ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Hij ervaarde nog dagelijks last van de schouders en wilde graag kijken of een behandeling verlichting kon geven. Vol verbazing dat ik hem hierbij zelfs niet hoefde aan te raken, hebben we samen een Soul Body Fusion® sessie gedaan.
Het was heel erg fijn terug te horen de week erna, dat het voelde alsof er een hele last van de schouders af was. Alsof alles veel lichter aanvoelde. Geweldig toch.

Dierentolk consulten

🐕

Mooie uitdaging, een hond die bezoek bijt en onder sedatie getrimd moet worden.
Nog voordat ik de eigenaresse heb gecontact voel ik de aanwezigheid van de hond al. Terwijl ik nog niets weet verder. Hij wil graag praten. Fijn! Het dierentolk consult is inmiddels geweest. En wat een kanjer is het! Hij kon perfect aangeven waar de problemen zich bevinden. Al vooraf aan het consult pakte ik mijn pakket etherische olie en Bach bloesems erbij. Het bijten bleek inderdaad vanuit medische problemen te komen. De hond had gewoon heel erg pijn. En wist zich met knuffelen en veel prikkels van bezoek gewoon geen raad meer. En ook een bezoek aan de trimsalon en dierenarts waren heel pijnlijk voor hem en hij kon het niet anders duidelijk maken dan te bijten. Maar niemand snapte hem. Gelukkig kon hij het aan mij doorgeven.
Naast een goed gesprek en mijn uitleg heb ik hem ook een healing gegeven. Er was zoveel pijn aanwezig, dat de spanning er echt af moest.
Na terugkoppeling aan zijn baasjes hebben die direct actie ondernomen en een afspraak bij de dierenarts gemaakt.
Ik had de hond precies uitgelegd hoe die aanpak zou zijn en dat ook aan zijn baasje doorgegeven. Hij zou niet meer bijten.. dat hadden we saampjes afgesproken, mits baasje aan de dierenarts zou doorgeven hoe de aanpak moest zijn. Aldus geschiedde.
En ik kreeg een fantastisch bericht terug! Het ging hartstikke goed. Geen gegrom, niet meer bijten, geen sedatie nodig tijdens de behandeling. Wat een opluchting voor allemaal! Binnenkort is er een vervolgafspraak bij de dierenarts voor een medische ingreep. En we hebben al afgesproken dat ik nog een gesprek met hem zal hebben om hem daarop voor te bereiden.

🐕

Deze hond gromde naar zijn eigenaar. De hond was direct op zijn gemak toen ik in energetische verbinding met het kwam en was ook heel duidelijk in wat er aan de hand was. Zonder dat ik me van het ras bewust was gaf hij heel duidelijk aan dat hij te lang alleen gelaten wordt en als hij dan buiten komt en heel enthousiast aan de riem trekt (logisch) wordt hij op de verkeerde manier gecorrigeerd. Door frustratie en zich niet begrepen voelen is grommen voor hem dan het enige verweer. Door dit duidelijk te maken aan de eigenaar kan deze met dit inzicht aan de slag en voelt de hond zich zoveel beter dat er een veel betere band tussen de twee ontstaat en het grommen niet meer nodig is.

🐴
Een paard dat een dood veulen ter wereld had gebracht de dag ervoor bleek steeds verder weg te zakken in medische problemen, levensbedreigend zelfs. De eigenaar was helemaal overstuur. Zodoende ben ik het gesprek met het paard aangegaan. Ook het paard had een emotionele klap gehad en  deze situatie helemaal niet zien aankomen of aangevoeld. Doordat het paard het verdriet met mij kon delen werd het dier rustiger en kon de behandeling van de dierenarts verder zijn werk doen. Het gaat inmiddels weer helemaal goed met de merrie.

🐕
Vuurwerkangst (last minute 2 consulten)

“Hoi, even een tussentijdse update; wij zijn ontzettend blij verrast; afgezien van af en toe een korte schrikreactie als er echt een harde knal is, is ze heel rustig deze avond! En zelfs na dat soms even schrikken herpakt ze zich heel snel… Echt geweldig! Zo ontzettend bedankt! 😃

🐈
Een kat met huidproblemen, bleek veel verdriet te hebben dat hij na een scheiding met 1 van de baasjes meeging, en andere huisdieren (die de kat als broertjes en zusjes zag) achterbleven bij het andere baasje. De kat ervaarde hier veel stress van. Door als dierentolk aan te geven dat het verdriet logisch is en begrepen wordt en dit met de eigenaar te bespreken kan dat verdriet een plaatsje krijgen en komt er rust voor het dier (en ook voor de eigenaar).

🐕

Echt een aanrader!
Fijn resultaat behaald bij onze hond na een reading. Uitgebreide uitleg, betrokken, super blij mee!

🐕

Lieve vrouw, denkt aan alle kanten mee. Onze twee honden kunnen helpen bij vuurwerkangst en alle tips zijn bruikbaar. Als er onverhoopt andere problemen ontstaan weet ik bij wie ik moet zijn!