Ervaringen

healing (gezondheidsherstel)

Healing

Vandaag wil ik graag een inspirerend verhaal delen van een bijzondere cliënt, een getalenteerde fotograaf, die ik recent mocht helpen. Na onze vorige energetische sessie is hij volledig pijnvrij van een vervelende plek op zijn rug, die hem vooral tijdens zijn werk veel ongemak en pijn bezorgde.
Het is zo mooi om te zien hoe energetisch werk het verschil kan maken in iemands leven. Samen hebben we blokkades vrijgemaakt en de energie weer laten stromen, wat zorgde voor verlichting en herstel. Het blijft me elke keer verwonderen hoe krachtig en helend deze behandelingen kunnen zijn.

Vrouw 75+. Beperking in rechter schouder en arm. Kan de arm in het geheel niet meer gebruiken door pijn en beperking.
Kan de arm niet meer gebruiken op de scootmobiel en autorijden.
Gisteren 1 behandeling gegeven met diverse technieken.
Vandaag bericht: “eerst voelde ik me draaierig en niet zo fijn. Heb op jouw advies thee en water gedronken over de dag. En nu….. ik voel me herboren!
Ik beweeg me lichter en makkelijker. Ik voel me weer mezelf. Ik gebruik mijn arm weer. Ik rij weer op de scoot met mijn rechterhand, ik kan mijn arm weer optillen, ik hoef er niet bij te helpen met mijn linkerhand.
Wanneer mag ik weer 😊

Man, 60+. Reeds enkele maanden beperking in gebruik rechterarm en schouder. Kan de arm niet hoger reiken dan tot schouderhoogte. Schouder zelf is continu pijnlijk. Pijncijfer 6-7 allebei.
Na 5 minuten bio-energetische healing kan de arm weer tot boven het hoofd gestrekt zonder pijn!
En na nog eens 5 minuten is de schouderpijn gezakt tot pijncijfer 2.
De healing werkt nog door dus de verwachting is dat die ook naar nul doorwerkt.

Ik ben in eerste instantie bij Jacqueline gekomen voor een pedicurebehandeling, maar ik heb ook de andere gaven van Jacqueline mogen ervaren, zoals healing en een dierentolkconsult. Mijn ervaringen met Jacqueline zijn zeer goed. Ze is een lieve vrouw die alles vol overgave doet. Ik zou zeggen, ga gewoon naar haar toe als je behandeld wilt worden door iemand die puur is en het beste met je voorheeft, en alles met goede intenties doet.

Ik hoorde dat Jacqueline met een nieuw healing traject gestart is voor mensen met tinnitus.  Ik heb direct een afspraak gemaakt. En daar heb ik geen spijt van gekregen. Al na 1 sessie is mijn piep in mijn oren urenlang niet meer hoorbaar. Ik krijg ook steeds meer inzicht in hoe dit is ontstaan en ze geeft mij goede tips. Ik voel me gehoord, veilig en vertrouwd bij haar.  Ik kan behandeling bij haar nu al aanbevelen. 

Ik ben bij Jacqueline gekomen met meerdere klachten. Door verschillende methodes uit te proberen ben ik erg goed geholpen. Ik heb een beter inzicht in mezelf gekregen en hier ben ik ontzettend dankbaar voor. Dit geeft mij de rust waar ik zo naar op zoek was.

Al vele jaren heb ik last van brandende voeten, bij het pijnlijke af. Recent begon dit gevoel ook in mijn dijbeen te ontstaan. Volgens de reguliere geneeskunde is er niet veel aan te doen. Medicijnen geven nauwelijks verlichting en hebben vervelende bijwerkingen. Dus geen oplossing.

Al zoekende op internet kwam ik Inneja tegen die behandelingen kan aanbieden tegen “burning feet”.

Na twee behandelingen is het brandende gevoel in mijn dijbeen helemaal weg en in de voeten is het veel minder pijnlijk. Voorlopig ga ik door bij Inneja en ben er van overtuigd dat het nog veel beter wordt.

Er worden tijdens de intake gerichte vragen gesteld en goed geluisterd om tot de juiste aanpak te komen.

Kortom een aanrader.

Vandaag was er weer zo’n speciaal moment tijdens een behandeling van iemand met zenuwpijn.

Wat wel vaker gebeurt, maar toch blijft het bijzonder.
Iemand stapt na de intake weifelend op de massagetafel. Als ze haar hoofd lekker op het hoofdkussen heeft gelegd en ik haar heb toegedekt met een lekker dekentje en met de behandeling begin, is het eerste wat we doen samen contact maken.
Ik leg mijn handen op haar voeten en stem mij af op haar energie. Ik voel de spanning, ze vindt het vreemd en spannend allemaal.
Met een rustig muziekje op de achtergrond vraag ik haar te ontspannen, ik ga geen enge of pijnlijke dingen doen. Ik ga alleen mijn vingers op de verschillende meriaanpunten plaatsen. Terwijl ze nog steeds gespannen is begin ik daarmee. En na een aantal minuten werken voel ik dat ze haar ogen sluit (laat de controle los) en merk ik aan haar lichaam dat ze zich overgeeft en haar lichaam ontspant.
Later gaf ze ook aan dat ze daar zelf ook over verbaasd was. Dat ze normaalgesproken de controle wil houden en zich er nu niet tegen kon verzetten.
Ik legde haar uit dat dit juist iets is wat de zenuwpijn ook in stand kan houden. En dat er niets engs aan is om te ontspannen. Dat je lichaam juist juicht! Ontspanning Yess! Met een ontzettend fijn gevoel heeft ze de vervolgafspraak gemaakt en zetten we dit voort.

Een aantal mensen nagebeld om te vragen hoe de kennismakingsbehandeling bij Zenuwpijn is bevallen. En de feedback is bij allemaal positief! Pijncijfers die van 6 of hoger naar 3-4 gaan. En bij 1 klant is de pijn zelfs helemaal verdwenen. 

Een last van de schouders af.

Meneer had aangegeven te maken te hebben gehad met verlies van een dierbare en een verhuizing. Dat zijn hele ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Hij ervaarde nog dagelijks last van de schouders en wilde graag kijken of een behandeling verlichting kon geven. Vol verbazing dat ik hem hierbij zelfs niet hoefde aan te raken, hebben we samen een Soul Body Fusion® sessie gedaan.
Het was heel erg fijn terug te horen de week erna, dat het voelde alsof er een hele last van de schouders af was. Alsof alles veel lichter aanvoelde. Geweldig toch.