Ervaringen

dierentolk

Dierentolk consulten

🐕

Mooie uitdaging, een hond die bezoek bijt en onder sedatie getrimd moet worden.
Nog voordat ik de eigenaresse heb gecontact voel ik de aanwezigheid van de hond al. Terwijl ik nog niets weet verder. Hij wil graag praten. Fijn! Het dierentolk consult is inmiddels geweest. En wat een kanjer is het! Hij kon perfect aangeven waar de problemen zich bevinden. Al vooraf aan het consult pakte ik mijn pakket etherische olie en Bach bloesems erbij. Het bijten bleek inderdaad vanuit medische problemen te komen. De hond had gewoon heel erg pijn. En wist zich met knuffelen en veel prikkels van bezoek gewoon geen raad meer. En ook een bezoek aan de trimsalon en dierenarts waren heel pijnlijk voor hem en hij kon het niet anders duidelijk maken dan te bijten. Maar niemand snapte hem. Gelukkig kon hij het aan mij doorgeven.
Naast een goed gesprek en mijn uitleg heb ik hem ook een healing gegeven. Er was zoveel pijn aanwezig, dat de spanning er echt af moest.
Na terugkoppeling aan zijn baasjes hebben die direct actie ondernomen en een afspraak bij de dierenarts gemaakt.
Ik had de hond precies uitgelegd hoe die aanpak zou zijn en dat ook aan zijn baasje doorgegeven. Hij zou niet meer bijten.. dat hadden we saampjes afgesproken, mits baasje aan de dierenarts zou doorgeven hoe de aanpak moest zijn. Aldus geschiedde.
En ik kreeg een fantastisch bericht terug! Het ging hartstikke goed. Geen gegrom, niet meer bijten, geen sedatie nodig tijdens de behandeling. Wat een opluchting voor allemaal! Binnenkort is er een vervolgafspraak bij de dierenarts voor een medische ingreep. En we hebben al afgesproken dat ik nog een gesprek met hem zal hebben om hem daarop voor te bereiden.

🐕

Deze hond gromde naar zijn eigenaar. De hond was direct op zijn gemak toen ik in energetische verbinding met het kwam en was ook heel duidelijk in wat er aan de hand was. Zonder dat ik me van het ras bewust was gaf hij heel duidelijk aan dat hij te lang alleen gelaten wordt en als hij dan buiten komt en heel enthousiast aan de riem trekt (logisch) wordt hij op de verkeerde manier gecorrigeerd. Door frustratie en zich niet begrepen voelen is grommen voor hem dan het enige verweer. Door dit duidelijk te maken aan de eigenaar kan deze met dit inzicht aan de slag en voelt de hond zich zoveel beter dat er een veel betere band tussen de twee ontstaat en het grommen niet meer nodig is.

🐴
Een paard dat een dood veulen ter wereld had gebracht de dag ervoor bleek steeds verder weg te zakken in medische problemen, levensbedreigend zelfs. De eigenaar was helemaal overstuur. Zodoende ben ik het gesprek met het paard aangegaan. Ook het paard had een emotionele klap gehad en  deze situatie helemaal niet zien aankomen of aangevoeld. Doordat het paard het verdriet met mij kon delen werd het dier rustiger en kon de behandeling van de dierenarts verder zijn werk doen. Het gaat inmiddels weer helemaal goed met de merrie.

🐕
Vuurwerkangst (last minute 2 consulten)

“Hoi, even een tussentijdse update; wij zijn ontzettend blij verrast; afgezien van af en toe een korte schrikreactie als er echt een harde knal is, is ze heel rustig deze avond! En zelfs na dat soms even schrikken herpakt ze zich heel snel… Echt geweldig! Zo ontzettend bedankt! 😃

🐈
Een kat met huidproblemen, bleek veel verdriet te hebben dat hij na een scheiding met 1 van de baasjes meeging, en andere huisdieren (die de kat als broertjes en zusjes zag) achterbleven bij het andere baasje. De kat ervaarde hier veel stress van. Door als dierentolk aan te geven dat het verdriet logisch is en begrepen wordt en dit met de eigenaar te bespreken kan dat verdriet een plaatsje krijgen en komt er rust voor het dier (en ook voor de eigenaar).

🐕

Echt een aanrader!
Fijn resultaat behaald bij onze hond na een reading. Uitgebreide uitleg, betrokken, super blij mee!

🐕

Lieve vrouw, denkt aan alle kanten mee. Onze twee honden kunnen helpen bij vuurwerkangst en alle tips zijn bruikbaar. Als er onverhoopt andere problemen ontstaan weet ik bij wie ik moet zijn!