Soul Body Fusion

Raise your vibration

Lichaam, ziel en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij velen van ons zijn het lichaam en het hoger zelf niet meer goed op elkaar afgestemd, als gevolg van bijvoorbeeld trauma’s, misbruik, teleurstellingen en verdriet.

Vaak belemmert deze afscheiding ons van ons volledige potentieel, het zicht op onszelf en de wereld om ons heen. Soul Body Fusion® helpt je om je hoger zelf, je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, het lichtwezen dat je bent. Daardoor kun je steeds meer jezelf zijn, je ontplooien, bewuster en met meer vertrouwen en liefde in het aardse leven staan, gezonder zijn, je beter voelen, meer gaan stralen, ……

Een hele fijne manier om snel je trillingsfrequentie te verhogen. Dat betekent een verhoogde toename in je bewustzijn. En dat in slechts 20 minuten. Dit is meetbaar bewezen.

Soul Body Fusion® betekent letterlijk: versmelting van Ziel en Lichaam. Ik noem het zelf liever ‘ons bewustzijn’. Het is een simpele, snelle en krachtige energetische techniek die direct werkt om je lichaam en ziel met elkaar te verbinden. We zitten tegenover elkaar met de ogen gesloten. Ik begeleid je met mijn stem. Tijdens de sessie word je ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hogere bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Geen twee mensen én geen 2 sessies zijn hetzelfde. Je kan belevingen hebben van het voelen van energie, golven, tintelen, een gevoel van welzijn, tot diverse pijntjes, verdriet, schokken van je lichaam, boeren, duizelingen, misselijkheid, rustig, zwaar, gewichtsloos enz. 

Wat het voor jou doet

Het helpt je af te stemmen op je eigen levenskracht. Na een Soul Body Fusion® ben je meer verbonden met ‘boven’ (je ziel, je eigen bron) én meer verbonden met ‘beneden’ (de aarde, je lichaam). 

Elke sessie is definitief én blijvend en in elke Fusion wordt de lagere trillingssnelheid van het lichaam gesynchroniseerd met de hogere snelheid van de ziel. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam gaat hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer in balans. De Soul Body Fusion® is permanent, maar het is een proces dat nooit ophoudt: je kunt altijd weer verder en dieper verbinden. 

Wat je kunt ervaren na de sessies

Wat mensen tijdens de behandeling ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker- en rechterhersenhelft (zie ook bij Praktisch). Na de behandeling voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. 

Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. 

  • Je meer thuis te voelen op aarde   
  • Meer gegrond en meer aanwezig te zijn in je leven 
  • Meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ervaren 
  • Meer in je eigen kracht te staan en vanuit je verbinding met jezelf keuzes te maken 
  • Te groeien en te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal of zelfs fysiek niveau 
  • Blijer, gezonder en met meer energie 

Praktisch

  • De Soul Body Fusion vindt als basis plaats in 3 sessies, tijdens 3 weken. Deze serie van drie blijkt het meest effectief, omdat het lichaam zo kan wennen aan de hogere frequenties. De allereerste sessie altijd in mijn praktijk, desgewenst kunnen de andere als afstandssessie.
  • De 2e sessie vindt plaats één week na de eerste, en de 3e vindt plaats twee weken ná de tweede. Ná deze 3 weken, kun jij de Fusions voor jezelf  doen, voor de rest van je leven, zo vaak als je dat wil. Of je bent natuurlijk nog steeds welkom om het samen te doen in mijn praktijk of als afstandssessies.
  • Soul Body Fusion, als aanvang 3 weken achter elkaar (1x per week) van 150 voor 135. Betaling per keer, te weten 50 | 50 | 35. Daarna 50 per keer.

Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken.