Praktische informatie

  • Behandelingen vinden plaats op afspraak. Er is geen wachtruimte dus ik vraag je op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. 
  • Mijn praktijkruimte is er helaas niet op ingericht om een tweede persoon bij de behandeling te laten zijn. Daarnaast leert de ervaring dat behandeling in een 1-op-1 situatie ook beter werkt.
  • Mijn praktijk is aan huis op de begane grond gelegen en wordt goed geventileerd. Een ionisator staat aan tijdens behandelingen.
  • De meeste behandelingen vinden plaats op een vaste massagetafel. Deze is niet geschikt voor mensen die niet kunnen lopen/staan. Alleen de Soul Body Fusion sessies vinden plaats in de stoel (of zelfs op afstand mogelijk).
  • Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. 
  • Voor de behandeling begint zal ik je vragen om sieraden, horloge en eventuele piercings af te doen en je mobiele telefoon op Stil te zetten.
  • Er speelt bij sommige behandelingen zachte muziek op de achtergrond, maar wil je dat niet geef het dan gerust aan.
  • Ben je onverhoopt verhinderd? Geef mij dit zo spoedig mogelijk door, maar uiterlijk 24 uur (één werkdag) van tevoren
  • Mocht je een afspraak vergeten zijn of deze niet uiterlijk 24 uur (één werkdag) van te voren te hebben geannuleerd/verzet dan wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 
  • Betaling: vindt plaats direct na de behandeling. Dat kan contant. 

De diverse behandelingen/sessies zijn allen uniek, zuiver en krachtig. Uiteindelijk bepaalt het universum wat je daadwerkelijk nodig hebt voor groei, ontwikkeling, inzichten en healing uit het verleden en het heden. Hoewel het regelmatig voorkomt dat mensen fysieke heling ervaren na behandeling/sessie, kan hiervoor geen garantie worden gegeven. 

Soms kan 1 sessie al voldoende zijn, bijvoorbeeld om even te ontspannen of als steun in de rug om zelf weer verder te kunnen. Bij klachten die langer spelen zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Ik raad dan aan om 3 tot 5 afspraken te maken gedurende een bepaalde periode en daarna te bekijken of nog meer afspraken wenselijk zijn. Niets moet, alles gaat in overleg. 

Energiewerk is een samenspel. Het beste resultaat krijg je als je je helemaal overgeeft. De behandeling/sessie heeft een diepgaande werking. Tijdens energiewerk laat je spanning en stress los. Hierdoor komen meer afvalstoffen vrij dan tijdens een normale massage. Het is dan ook verstandig om na de behandeling thuis nog enige tijd rust te nemen. Ook raad ik aan om extra water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

Toch nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

Disclaimer
De behandelingen/sessies zijn dan ook géén vervanging voor reguliere medische zorg, de behandelingen vormen een holistische therapie en is daarom een toevoeging aan, geen vervanging van. Ik schrijf geen medicijnen voor en stel geen medische diagnoses. Raadpleeg bij klachten eerst je (huis)arts alvorens een afspraak bij mij te maken. 


 Inneja is ook te volgen op Facebook en Instagram