Inneja Nieuws

maart 2023

Afgelopen weekend heb ik weer een heerlijk leerzaam cursusweekend gehad
Voor anderen, voor dieren (en planten) maar ook zeker voor mezelf: Quantum Touch.

Ik heb dit cursusweekend als een warm bad ervaren. Een fijne docent, locatie en een heerlijke groep medecursisten. We konden volledig onszelf zijn. Onze energie voelde zo goed. Enige jaren geleden heb ik de Regenesis-Touch methode (met de Blue Dot Energy) geleerd, Quantum Touch is daar weer een afgeleide van.

Er zijn heel veel vormen in het werken met energie. En het komt eigenlijk allemaal op hetzelfde neer: namelijk lichaam/geest/ziel van degene die behandeld wordt, aanzetten tot zelfheling. Dat is namelijk wat het lichaam van oorsprong wil: gezond zijn. 

Met een lichte aanraking is het al mogelijk houdingscorrecties te bewerkstelligen. Botten geraken weer in hun oorspronkelijke positief, pijn en ontstekingen verminderen en genezingsprocessen verlopen sneller. 

Daarom maak ik graag gebruik van een combinatie van de al mijn geleerde technieken die ik intuïtief toepas tijdens behandelingen.

december 2022 

NIEUW Vuurwerkangst begeleiding voor dieren en hun mensen ;-)

Raken jij en je dier al helemaal van slag als je in november de eerste vuurwerk knallen hoort? Bouwt de spanning omtrent vuurwerk zich al helemaal op? Je dier kruipt weg of begint enorm te kwijlen, te trillen etc.
Heb je het helemaal gehad en zou je het liefst een vuurwerkverbod willen omdat je je dier(en) en jezelf die overlast wilt besparen? Al die negatieve spanning in huis alleen maar door dat vuurwerk!

Als dierentolk kan ik jullie helpen hier de rust in te vinden!

juli 2022 

Gisteren een herhaaldag gedaan van de Biotensor cursus. Ik wilde de leerstof weer opfrissen nu ik deze meer en meer toepas in mijn werk (en prive).

In essentie is alles energie

Bioresonantie
Het woord bio betekent leven en verwijst naar levende systemen zoals mensen, dieren planten en micro-organismen. Resonantie is afkomstig van het Latijnse woord 'resonare', wat meetrillen betekent. Bioresonantie heeft dus te maken met levende systemen die in een bepaalde frequentie meetrillen.

De biotensor bestaat in zijn meest elementaire vorm uit een handvat, een verende antenne en een kop.
De ontwikkeling komt voort ui die van de wichelroede en de pendel en is een uiterst gevoelig meet- en testapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr. J. Oberbach.
De biotensor is een bio-energetisch testapparaat dat meetrilt op de frequentie van een levend systeem. Met andere woorden: de biotensor is een meetinstrument dat vanwege de aanwezige levensenergie van de gebruiker gaat resoneren.

De biotensor kan onder andere gebruikt worden in plaats van spiertesten, zoals dit in de kinesiologie wordt gedaan.
Voordelen van het gebruik van een biotensor zijn dat hij sneller en lichter reageert en geen belasting oplevert voor de te testen persoon.

Enkele voorbeelden van testmogelijkheden zijn:

Pijnplek
Door de biotensor bij de pijnplek te houden kan de biotensor storende energie afvoeren, of helende energie toevoegen.

Voeding, voedingssupplementen, geodetische belasting en nog veel meer zijn uit te testen:

- allergieën voor bepaalde stoffen
- voedelintoleranties, tijdelijk en voorkomend uit overbelasting
- hoeveelheid: hoeveel kan ik innemen en op welk moment van de dag
- wat is gezonde voeding voor mijn lichaam
- voedingscombinaties

Dus als je je afvraagt: is het goed voor mij om dit supplement te slikken? Of, heb ik dit supplement nog nodig? Dan kan ik dat voor je uittesten.

Zie ik je gauw?
Inneja Halle ❤️🍀

#biotensor #bioresonantie #energetischetherapie
 

Inneja is ook te volgen op Facebook en Instagram