Zenuwpijnbehandeling/neuropathiebehandeling Achterhoek

Ben je op zoek naar een oplossing voor je zenuwpijn, neuropathie, of brandende voeten (burning feet syndrome), gordelroos, neuropathie en andere zenuwpijngerelateerde klachten? 

Wat ik met mijn behandelingen doe is het healen van allerlei soorten pijn, met als specialisatie Zenuwpijn.

Of wil je alleen maar diepe ontspanning, even los van alles

Overprikkeling? Wil je rust in je hoofd maar is er overal geluid, licht, zijn er mensen om je heen. Thuis geen rustige plek kunnen vinden om even tot jezelf te komen? Met een hoofdmassage of een van mijn andere behandelingen breng ik je terug naar je eigen bron. Diepe ontspanning. Rust. Niets moeten. Zodat je er weer even tegenaan kunt. Op termijn ontstaat er op die manier weer balans in je leven met de dingen die voor prikkels zorgen en sta je veel fijner in het leven. 

Dus goed dat je hier bent! Ik kan je helpen met die stappen te maken

Of dat nu voor een keertje is, of voor een wat structurelere aanpak, wees welkom. Want het gaat om beweging. Als je in beweging komt veranderen er dingen. 

Daarnaast verzorg ik ook Dierentolk consulten

Zit jouw dier niet lekker in z’n vel of is het onrustig? Speelt er iets waar je niet uitkomt? Of wil je jouw dier ‘gewoon’ beter begrijpen? Dan kan ik als dierentolk jou en je dier helpen inzicht te krijgen in wat er aan de hand is. Ook begeleid ik bij Vuurwerkangst (tip: begin daar al vroeg in het jaar mee).
Lees alles over mijn dierentolk consulten onder het menukopje Dierentolk of -klik hier-

Heb je nog vragen, laat het me weten. En twijfel je ergens over, een vrijblijvend telefoontje schept duidelijkheid.

 Inneja healing en dierentolk 


Inneja is ook te volgen op Facebook en Instagram