Hoofdmassage

Neem van mij aan, deze massage zul je geweldig vinden. Het lijkt op geen enkele andere vorm van massage. Ik werk met hele zachte aanrakingen op je hoofd, nek, schouders, oren en gezicht. Super ontspannend! 

En ik kan me voorstellen dat je je op dit moment behoorlijk vermoeid voelt. En dat je ook spanningen in je hoofd en lichaam hebt, misschien zelfs ook rugpijn, de neiging tot veel piekeren, hoofdpijn, migraine, nervositeit en een algeheel gevoel van stress. Maar het kan ook zo zijn dat je door werk of privé (tijdelijke) hoge psychische belasting ervaart, last hebt van futloosheid, concentratieproblemen of problemen met slapen.

Het is nu misschien een inkoppertje, maar deze hoofdmassage is een weldaad, en dat kunnen de mensen die deze behandeling al hebben gehad, beamen. Want dat opgejaagde gevoel, dat onbestemde, het niet tot rust kunnen komen, dat ben je toch maar mooi kwijt als ik klaar ben. Als je je er maar voor openstelt.


Wat het voor jou doet: loslaten

De Energetische Hoofdmassage verlicht jouw spanningen en werkt door in je hele lichaam. Langzaam, zachtjes en in herhaling worden spieren in je schouders, hoofd en gezicht gemasseerd. Als vanzelf laat je de hectiek van de dag en het denken los. Je lichaam wordt op een natuurlijke manier van stress bevrijd. Door de zachte en contactvolle manier van aanraken krijgen de energiekanalen in je lichaam de tijd zich te openen en zich vrij te maken. Je lichaam kan zich ontspannen zodat spanning en stress losgelaten kunnen worden. 

Een Energetische Hoofdmassage is vooral effectief wanneer je hiervoor openstaat. Gedurende de massage kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Als je deze emoties herkent, erkent en –het allerbelangrijkste- aanvaard, en ze te zien als een deel van jezelf, bevrijd je jezelf van deze blokkades en vindt er een heling plaats. 

Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een Energetische Hoofdmassage het hele zenuwgestel, dus het hele lichaam, tot rust. En dat is in deze hectische tijd een waanzinnig lekker gevoel.

Praktisch

  • Hoofd, gezicht, (blote) schouders/bovenrug en nek worden zacht gemasseerd . 
  • Je ligt in stilte, comfortabel onder een dekentje op de massagetafel. 
  • Draag comfortabele kleding. 
  • Neem een badlaken en 2 handdoeken mee. 
  • Investering: €60, uitbreiding met coaching €15 per kwartier
  • Disclaimer
AFSPRAAK MAKEN

Contra indicaties:

• Koorts of verhoging  
• Infectieziekten 
• Hernia 
• Andere aandoeningen en ziekten.

Diabetes, astma, hartafwijkingen en andere ernstige aandoeningen vereisen allemaal hun eigen voorzorgsmaatregelen. Vraag toestemming aan de behandelend arts.