Ervaringen

Zenuwpijnbehandeling/neuropathiebehandeling

Vandaag was er weer zo'n speciaal moment tijdens een behandeling van iemand met zenuwpijn.

Wat wel vaker gebeurt, maar toch blijft het bijzonder.
Iemand stapt na de intake weifelend op de massagetafel. Als ze haar hoofd lekker op het hoofdkussen heeft gelegd en ik haar heb toegedekt met een lekker dekentje en met de behandeling begin, is het eerste wat we doen samen contact maken.
Ik leg mijn handen op haar voeten en stem mij af op haar energie. Ik voel de spanning, ze vindt het vreemd en spannend allemaal.
Met een rustig muziekje op de achtergrond vraag ik haar te ontspannen, ik ga geen enge of pijnlijke dingen doen. Ik ga alleen mijn vingers op de verschillende meriaanpunten plaatsen. Terwijl ze nog steeds gespannen is begin ik daarmee. En na een aantal minuten werken voel ik dat ze haar ogen sluit (laat de controle los) en merk ik aan haar lichaam dat ze zich overgeeft en haar lichaam ontspant.
Later gaf ze ook aan dat ze daar zelf ook over verbaasd was. Dat ze normaalgesproken de controle wil houden en zich er nu niet tegen kon verzetten.
Ik legde haar uit dat dit juist iets is wat de zenuwpijn ook in stand kan houden. En dat er niets engs aan is om te ontspannen. Dat je lichaam juist juicht! Ontspanning Yess! Met een ontzettend fijn gevoel heeft ze de vervolgafspraak gemaakt en zetten we dit voort.

🙏

Een aantal mensen nagebeld om te vragen hoe de kennismakingsbehandeling bij Zenuwpijn is bevallen. En de feedback is bij allemaal positief! Pijncijfers die van 6 of hoger naar 3-4 gaan. En bij 1 klant is de pijn zelfs helemaal verdwenen. Geweldig!

🙏

Soul Body Fusion sessie

Een last van de schouders af.
Meneer had aangegeven te maken te hebben gehad met verlies van een dierbare en een verhuizing. Dat zijn hele ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Hij ervaarde nog dagelijks last van de schouders en wilde graag kijken of een behandeling verlichting kon geven. Vol verbazing dat ik hem hierbij zelfs niet hoefde aan te raken, hebben we samen een Soul Body Fusion® sessie gedaan.
Het was heel erg fijn terug te horen de week erna, dat het voelde alsof er een hele last van de schouders af was. Alsof alles veel lichter aanvoelde. Geweldig toch.

Dierentolkconsulten 

🐕
Deze hond gromde naar zijn eigenaar. De hond was direct op zijn gemak toen ik in energetische verbinding met het kwam en was ook heel duidelijk in wat er aan de hand was. Zonder dat ik me van het ras bewust was gaf hij heel duidelijk aan dat hij te lang alleen gelaten wordt en als hij dan buiten komt en heel enthousiast aan de riem trekt (logisch) wordt hij op de verkeerde manier gecorrigeerd. Door frustratie en zich niet begrepen voelen is grommen voor hem dan het enige verweer. Door dit duidelijk te maken aan de eigenaar kan deze met dit inzicht aan de slag en voelt de hond zich zoveel beter dat er een veel betere band tussen de twee ontstaat en het grommen niet meer nodig is.

🐕
Vuurwerkangst (last minute 2 consulten)

"Hoi, even een tussentijdse update; wij zijn ontzettend blij verrast; afgezien van af en toe een korte schrikreactie als er echt een harde knal is, is ze heel rustig deze avond! En zelfs na dat soms even schrikken herpakt ze zich heel snel... Echt geweldig! Zo ontzettend bedankt! 😃"


🐈
Een kat met huidproblemen, bleek veel verdriet te hebben dat hij na een scheiding met 1 van de baasjes meeging, en andere huisdieren (die de kat als broertjes en zusjes zag) achterbleven bij het andere baasje. De kat ervaarde hier veel stress van. Door als dierentolk aan te geven dat het verdriet logisch is en begrepen wordt en dit met de eigenaar te bespreken kan dat verdriet een plaatsje krijgen en komt er rust voor het dier (en ook voor de eigenaar).


🐴
Een paard dat een dood veulen ter wereld had gebracht de dag ervoor bleek steeds verder weg te zakken in medische problemen, levensbedreigend zelfs. De eigenaar was helemaal overstuur. Zodoende ben ik het gesprek met het paard aangegaan. Ook het paard had een emotionele klap gehad en  deze situatie helemaal niet zien aankomen of aangevoeld. Doordat het paard het verdriet met mij kon delen werd het dier rustiger en kon de behandeling van de dierenarts verder zijn werk doen. Het gaat inmiddels weer helemaal goed.